Ginka


"Äärimmäisen eläinrakas taiteilijasielu täynnä lapsenomaista innostuneisuutta


  • Ida Salonen
  • Nimimerkki netissä/taiteilijanimi Ginka
  • s. 20.11.1992 (skorpioni)
  • Pirkkala

Uniikkihiutale on juuri se mitä olen, hieman omalaatuinen. Todella äänekäs ja räväkkä persoona, johon kestää aikaa tottua. Äärimmäisen eläinrakas taiteilijasielu täynnä lapsenomaista innostuneisuutta. Koko pienen elämäni olen aina piirtänyt. Käytyäni kuvataidekoulua ja -lukiota osaamiseni laajeni taidegrafiikkaan, veistoksiin, maalauksiin ja oikeastaan kaikenlaiseen taiteelliseen. Olen myös musikaalinen ja hallitsen hieman niin kitaraa kuin pianoakin.

Olen ollut aina todella eläinrakas ja kotona oli jo syntyessäni kaksi koiraa. Niiden mentyä pois toivoin omaa koiraa siihen asti kunnes muutin omilleni ja sain Novan. Ennen sitä minulla kerkesi olla kani, gerbiilejä ja akvaario. Kerkesin myös toivoa ja haaveilla hevosesta, kissasta, fretistä, käärmeestä ja ties mistä.

Ylioppilaaksi valmistuin 2012 keväällä neljän rankan vuoden jälkeen. Loppuvuoden vietin rentoutuen ja muutamassa työssäharjoittelussa. Opiskelupaikkaa syksylle ei kuitenkaan siunautunut. Halua opiskella on moneen ammattiin ja taitoakin jo löytyy. Toivelistalla on pelisuunnittelija, eläintenhoitaja, graafikko, kokki jne.

Eläimieni lisäksi elämääni valaisee avomieheni, jonka kanssa asun. Yhdessä olemme olleet 2010 syksystä. Koirat ollaan hankittu yhdessä ja juuri avomieheni kautta hörähdin vinttikoiriin ja niiden kanssa harrastamiseen. Toivottavasti meillä on valoisa tulevaisuus edessämme.